Zamrzavanje ovaj živac može prevariti Svoje tijelo u mršavljenju

Zamrzavanje ovaj živac može prevariti Svoje tijelo u mršavljenjuZa izgubiti težinu, zamrznuti svoje živce? To je ideja novog pristupa, koji mogu držati poruka za mršavljenje. Pri zamrzavanju živac, koji nosi signale gladi iz crijeva u mozgu, što zapravo može natjerati tijelo prestati osjećati glad.

U maloj pilot projekt, podnesen je jučer (21. marta) na godišnjem znanstvene konferencije društva Interventne radiologije u Los Angelesu, istraživači su izvijestili da je neobičan postupak dovodi do smanjenja apetita i gubitak težine u svih 10 sudionika.

Međutim, autori istraživanja, a stručnjaci se slažu da je potrebno više istraživanja.

“To je zanimljiva ideja”, rekao je dr. Lawrence Ческина, direktor Centra za kontrolu težine sveučilišta John Hopkins u Baltimoreu, koji nije bio uključen u istraživanje.

Međutim, “ovo je pilot studija bez kontrolne skupine” koristiti kao usporedbu, Ческина, rekao je živo znanosti. “Moramo učiniti daljnje istraživanje uspoređujući kontaktiranje drugih pristupa za kontrolu težine, da se više određene, izravni učinak od postupka ispunjeni”, rekao je on, dodajući da je to “zaslužuje daljnje ispitivanje točno”.

Poredak ciljeva u sastavu vagus zove prtljažnik stražnjeg vagus, koji se nalazi na dnu jednjaka i šalje signale u mozak da je želudac prazan. Zamrznuti živaca, liječnici umetnite iglu, kao alat, na leđa pacijenta i koristiti vrste medicinskih slika, zove kompjutorske tomografije (CT) kako bi se osigurala alat će doći taj trenutak, oni žele zamrznuti. Zatim, kirurzi izdavanja plina argona od uređaja. Plin se hladi živca do negativnog temperature, paralizirajući ga i završiti dajući mu šalju signale u mozak.

U studiju je bilo uključeno 10 osoba, u dobi od 27 do 60 godina, Indeks tjelesne Mase (BMI) između 30 i 37, koji kvalificira za umjerena pretilost (“normalno” BMI u rasponu od 18,5 do 25).

Prema vodeći autor istraživanja dr. David Пролого интервенционный радиолог na sveučilištu Emory school of medicine u Atlanti, pacijenti su izgubili u prosjeku za 14 posto od svoje težine tijela (tjelesne težine iznad normalne BMI), što je ekvivalent od oko 3,6% od ukupne tjelesne težine, u roku od 90 dana nakon zahvata.

“To je točno gdje želite biti za 90 dana”, – Пролого rekao je Živa Znanost. “Ako izgubite težinu prebrzo, vi ste добивании. Ali ovaj iznos gubitka težine to je u skladu s preporukama kako se brzo čovjek mora izgubiti težinu”.

Ostale ulogeOstale uloge

Gladi signale u mozak nije jedina funkcija prtljažnik stražnjeg vagus nerve; nervozni i pomaže da se presele hrane kroz želudac. Nakon njezina nestanka tranzit hrane usporava, koji drži bolan osjećaj sitosti, čime se još više smanjuje potrebu za hranom. [Znanost gladi: kako to kontrolirati i boriti se za hranom]

“Vagus nerve kontrolira živčani sustav crijeva, kao i druge opcije”, rekao je Ческина. To može dovesti do “mnoštvo nuspojava, uključujući mučninu i povraćanje, ali je rezultat istraživanja otkriveno je da nema značajnih nuspojava”.

Rekao je пролого da je sam postupak može izazvati krvarenje. Međutim, nitko od pacijenata uključenih u studiju, doživjeli ikakvih komplikacija.

Nastavite s oprezomNastavite s oprezom

Ipak Ческина, izrazio sumnju u tome da je postupak “će raditi na duge staze, a tijelo ima mnogo drugih mehanizama da se ne izgubi previše lako težinu”. Na primjer, tijelo može reagirati na gubitak težine, usporava metabolizam.

Stvarno, posljedice živčanih ivanje nestati u roku od osam mjeseci do godinu dana, rekao je Пролого. Za to vrijeme druge mehanizme u tijelu, spominje Ческина, bili sigurni da je pacijent potpuno ne gladovati do smrti.

“Postupak nije u potpunosti izbriše potrebno je”, rekao je Пролого. “Živac ima prednji i stražnji prtljažnik prtljažnik, mi smo zamrznuti i samo jedan od njih.” Umjesto toga, postupak je namijenjen za smanjenje apetita.

Ovaj osam na 12-mjesečnom razdoblju pala glad, Пролого dovoljno vremena za čovjeka, ne samo za izgubiti težinu, ali i za tijelo da se prilagodi na niže težine.

“Pokušavate izgubiti na težini, ali tijelo pobunjenika”, rekao je on. “On ne razumije, što radite … on se opire.”

Ali pri zamrzavanju glad živaca, rekao je Пролого, istraživači vjeruju da oni mogu znatno prevariti tijelo tako da surađuje s podacima stranka.

Rekao je пролого on i njegov tim već radi na novim pacijentima i nadamo se da ćemo uskoro objaviti više podataka.

Neki kritičari studije Пролого reći da je postupak doveo do efekta placeba. “Mi ne vjerujemo, ali kako to dokazati, i mi bi trebali imati kontrolne skupine u budućnosti”, rekao je on.

Rezultati još nisu objavljeni u рецензируемом časopisu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *